Bij ROWILL B.V. kunnen zowel bedrijven als particulier afvalcontainers huren. Wij bezorgen de afvalcontainers in de regio en halen deze op uw verzoek weer op. Een afvalcontainer besteld u bij ons tegen een goedkoop en helder tarief. U kunt bij ons afvalcontainer online bestellen en direct veilig online afrekenen met IDeal. De grotere formaten containers zijn op aanvraag. Ook dit kunt u doen via de online containershop.

Container online huren bij ROWILL.NL

Voor levering en online bestellen van afvalcontainers bent u bij ROWILL.NL aan het juiste adres. U bestelt de afvalcontainer eenvoudig online in onze webshop en wij leveren de container in de regio bij uw woning af. 

Online afvalcontainer soorten

Bij ROWILL.NL kiest u online eenvoudig de gewenste container uit ons assortiment. Wij hebben containers voor diverse afvalstromen. Van schoon puin containers tot groenafval Containers.

Afvalcontainer thuis laten leveren

Wij leveren op uw gehuurde afvalcontainer op werkdagen bij u af. U kunt in de winkelwagen bij opmerkingen een voorkeur voor het gewenste aflevermoment aangeven. Wij proberen hier rekening mee te houden, maar kunnen dit niet garanderen. In dat geval nemen we contact met u op. 

ROWILL uw Afval Container leverancier 

De kracht van ROWILL B.V. bestaat uit een combinatie van vakmanschap, kennis, personeel en service. Bij ons staat de klant centraal en stellen we alles in het werk om particulieren en professionals te ontzorgen van A tot Z. Bovendien zijn de diverse soorten afvalcontainers bij ons zeer scherp qua tarief. Het tarief van de afvalcontainer is een all-in tarief. Het all-in tarief bestaat uit plaatsen en ophalen inclusief stortkosten en 14 dagen containerhuur.