ROWILL B.V. is een samenvoeging van Roy Vergeer en William Heemstra, beiden rasondernemers met jarenlange ervaring en een groot netwerk in de milieu business en handel. 

In 2017 hebben Roy en William de kans gekregen om het voormalig bedrijf gevestigd aan de Molenveld 22 in Millingen aan de Rijn over te nemen. Er werd een plan gemaakt om het bedrijf opnieuw in te richten. Om verder te kunnen groeien moest er geïnvesteerd worden, zowel in materiaal als personeel. Roy en William brengen allebei een groot netwerk mee, wat nieuwe kansen oplevert.

Op 11 december 2017 kon ROWILL B.V. officieel van start gaan. "Ons personeel heeft zoveel kwaliteiten, we hebben een geweldig team. We laten de medewerkers graag meedenken, waardoor je ze ziet groeien. Naast investeren in materieel blijft dat dus een belangrijke prioriteit.”

Dienstverlening
ROWILL B.V. creërt nieuwe kansen en mogelijkheden op het gebied van infrastructuur en milieu.
ROWILL B.V. staat voor:

 • Infra;
 • Milieustraat;
 • In- en verkoop van zand, grind en split;
 • Sierbestrating;
 • Bodembedekkers (o.a. boomschors, houtchips etc.);
 • Bodemverbeteraars (compost in verschillende soorten);
 • Groenvoorziening- en onderhoud;
 • Aanleg van tuinen;
 • Projecten;
 • Asfaltering;
 • Containerservice;
 • Transport;
 • Rioolaanleg;
 • Sloop- en straatwerken;
 • Afval- en reiniging;
 • Grond-,weg- en waterbouw

Containerservice
Een ander onderdeel van het bedrijf richt zich op de containerservice. Bij ROWILL B.V. kunt u terecht zowel bedrijfsmatig als particulier. Wij bieden containers aan vanaf 240 liter tot volumecontainers van 40m³.

Milieustraat Millingen aan de Rijn
Bij ons kunt u diversen soorten afvalstromen aanbieden zowel bedrijfsmatig als particulier.
In opdracht van de gemeente Berg en Dal – DAR is er een milieustraat op ons terrein in Millingen aan de Rijn ingericht. Inwoners van de Gemeente Berg en Dal kunnen hier diverse soorten afvalstromen aanbieden.

Zand, grind, split en sierbestrating
Voor zand, grind, split en sierbestrating bent u bij ROWILL B.V. aan het juiste adres. Wij hebben diversen soorten op voorraad, los afgehaald, levering in big bags of door ons bij u op locatie los gestort. Informeer gerust naar de mogelijkheden van leveringen, veel is mogelijk mede door een eigen wagenpark. Wij denken graag met u mee. Bovendien garanderen wij u de laagste prijsgarantie als het gaat om (sier)bestrating, zand-grind-split en overige materialen.

Grond, compost en bodembedekkers
Graag bieden wij ook diversen soorten grond, compost en bodembedekkers aan. Deze producten worden allen onder certificaat geleverd. In samenwerking met de firma Den Ouden kunnen wij u de juiste producten hiervoor aanbieden en leveren.

Projectmatig
Bij ROWILL B.V. kunt u terecht voor verschillende soorten grondwerk, denk hierbij aan het bouwrijp maken voor woningbouw, riool- en sloopwerkzaamheden. Al voor verschillende opdrachtgevers hebben wij deze werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Een partner voor aannemersbedrijven en overheidsinstanties. Ook voor de particuliere sector zijn wij uw partner voor buiten. Denk hierbij aan het plaatsen van keerwanden, aanleg tuinen, groenonderhoud, bestratingswerkzaamheden en nog veel meer.

Vakmanschap en kennis
De kracht ligt in het vakmanschap, de kennis, het personeel en de service. Bij ROWILL B.V. staat de klant centraal. Voor alle genoemde werkzaamheden kunt u bij ons 24/7 terecht. De klant staat bij ons centraal en wij denken mee in uw wensen van A tot Z en ver daarbuiten.

ROWILL B.V. denkt mee in uw specifieke wensen. Wij bieden oplossingen en daarmee ontzorgen wij de klant. U zult versteld staan van onze service, samenwerking en vakmanschap!

ROWILL INFRA & MILIEU

ROWILL INFRA & MILIEU is uw professionel partner van milieustraat tot groenvoorziening. ROWILL is een jonge en actieve onderneming. Dagelijks stellen wij alles in het werk om onze professionele en particulier klanten goed van dienst te zijn. Wij maken graag kennis met u om er meer over te vertellen.