Zand online kopen bij ROWILL.NL

Voor levering en online bestellen van zand in Big Bag's of los gestort zand bent u bij ROWILL.NL aan het juiste adres. U bestelt het straatzand of metselzand eenvoudig online in onze zand webshop en wij leveren het zand in de regio tegen een helder en transparant bezorgtarief. Zand kent iedereen en iedereeen heeft het wel eens nodig het is immers een van de bekendste grondstoffen op aarde. Zand wordt gewonnen uit zandafgravingen in Nederland en natuurlijk uit de zee.

Online zand soorten

De bekendste soorten zand zijn straatzand voor uw bestrating of terras en het zogenaamde ophoogzand om terreinen op te hogen of af te vullen. In de volksmond worden deze twee zandsoorten ook wel geel zand genoemd. Bij ROWILL.NL kiest u online eenvoudig de gewenste zand soort uit ons zand assortiment.

Zand thuis laten bezorgen

Wilt u voordelig zand bestellen thuis laten bezorgen? Bestel dan goedkoop online uw zand bij ROWILL voor levering in de regio, van Big Bag zand tot los gestort en in de soorten straatzand, metselzand, vloerenzand en betonzand. 

Rowill uw zand leverancier 

De kracht van ROWILL B.V. bestaat uit een combinatie van vakmanschap, kennis, personeel en service. Bij ons staat de klant centraal en stellen we alles in het werk om particulieren en professionals te ontzorgen van A tot Z. Zo leveren wij zand los gestort en in handige Big Bag's. Ook kunt u terecht om zand af te halen bij ons in Millingen a/d Rijn. Het zand wordt geleverd op locatie met ons eigen wagenpark. Bovendien zijn de diverse zandsoorten bij ons zeer scherp geprijsd.